Miercuri seara, intr-o emisiune televizata, Corneliu Vadim Tudor a pus in scena din nou traditionala piesa programata de fiecare data cand cineva ii devine indezirabil. De data aceasta victima era tocmai fostul sau om de incredere, liderul PPRM Corne
Miercuri seara, intr-o emisiune televizata, Corneliu Vadim Tudor a pus in scena din nou traditionala piesa programata de fiecare data cand cineva ii devine indezirabil. De data aceasta victima era tocmai fostul sau om de incredere, liderul PPRM Corneliu Ciontu. Trecand peste faptul ca Ciontu a fost amenintat cu puscaria, a fost acuzat ca e fustangiu "dovedit", o alta serie de remarce mi-a atras atentia. C.V. Tudor incerca sa convinga telespectatorii ca fostul sau coleg politic este de fapt un "ciocanar cu patru clase" (a se citi simplu muncitor intr-o fabrica), "electrician", "d'ala care se catara pe stalpi cu carlige in picioare" si in concluzie "un prost". De fapt, acesta a fost si motivul pentru care a ajuns lider al PPRM: "N-am gasit altul mai prost", a spus "tribunul".
in acel moment m-am gandit la milionul de voturi pe care PRM l-a obtinut la ultimele alegeri. Din cate stiu eu, grosul electoratului este format tocmai din categoria celor pe care Vadim arata ca-i dispretuieste atat. Din electricieni si "ciocanari" si mai putin din academicieni sau specialisti in energie atomica. Adica din oamenii pe care tocmai fondatorul partidului nu da doi bani. Din cei care nu locuiesc la vila, ca el, si nu viseaza niciodata la limuzine precum cele pe care C.V. Tudor le schimba ca pe ciorapi.
Pe cine reprezinta C.V. Tudor in Parlament? Greu de spus. Pe el insusi cu siguranta. Din pacate, se gasesc prea multi care nu observa acest lucru si prin ei parlamentarismul devine o profesie pentru oportunisti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.