Mijlocasul stelist Florentin Dumitru, accidentat, a fost inlocuit in lotul reprezentativei Romaniei pentru meciurile cu Olanda si Armenia de atacantul echipei Sportul Studentesc, Gigel Bucur, a declarat ofiterul de presa al Federatiei Romane de Fotba
Mijlocasul stelist Florentin Dumitru, accidentat, a fost inlocuit in lotul reprezentativei Romaniei pentru meciurile cu Olanda si Armenia de atacantul echipei Sportul Studentesc, Gigel Bucur, a declarat ofiterul de presa al Federatiei Romane de Fotbal, Paul Zaharia. Si olandezii au probleme de efectiv, cele mai importante fiind Roy Makaay si Giovanni van Bronckhorst, acestia fiind, conform federatiei olandeze, incerti pentru meciul de sambata cu Romania. Agentia olandeza Voetbal sustine insa ca accidentarea atacantului Roy Makaay, care a suferit, marti, o intindere in meciul amical dintre Bayern Munchen si nationala Germaniei, scor 4-2, nu este grava si ca va fi refacut pana la ora meciului cu Romania. "Accidentarea lui Makaay nu este una serioasa, desi va trebui sa ia doua zile de pauza", a scris Voetbal, care a precizat ca si atacantul Arjen Robben va fi apt de joc pentru partida de sambata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.