Improscat cu noroi de Corneliu Vadim Tudor prin toate mijloacele, Corneliu Ciontu - presedintele demis al PPRM - vrea sa isi continue cariera politica intr-un nou partid. El ne-a marturisit ca a intrat in cabinetul de vicepresedinte al Camerei Deputa
Improscat cu noroi de Corneliu Vadim Tudor prin toate mijloacele, Corneliu Ciontu - presedintele demis al PPRM - vrea sa isi continue cariera politica intr-un nou partid. El ne-a marturisit ca a intrat in cabinetul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor cu ochii in pamant, de jena, din cauza acuzatiilor ca ar trai cu secretara sa, dar oamenii din echipa sa il sustin in continuare. si nu numai ei, chiar 13 deputati din PPRM il sprijina pentru constituirea unui grup parlamentar al independentilor in Camera. De asemenea, Ciontu primise semnale ca exista si senatori care il sprijina, toti parlamentarii avand in spate filiale solide. El va anunta azi fondarea unei noi formatiuni politice.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.