Asociatia Internationala a Studentilor in Economie si Comert din Bucuresti (AIESEC), in parteneriat cu Primaria sectorului 2, a organizat, zilele trecute, o intalnire cu reprezentanti de companii, organizatii neguvernamentale (ONG) si voluntari din s
Asociatia Internationala a Studentilor in Economie si Comert din Bucuresti (AIESEC), in parteneriat cu Primaria sectorului 2, a organizat, zilele trecute, o intalnire cu reprezentanti de companii, organizatii neguvernamentale (ONG) si voluntari din strainatate care doresc sa activeze in programe de responsabilitate sociala corporatista (CSR). "Organizatia noastra a dorit sa creeze o platforma de colaborare intre companii si ONG-uri. Multe organizatii au proiecte, dar nu au finantare necesara si noi vrem sa le oferim oportunitatea de a relationa. CSR este un concept cu care AIESEC lucreaza de mai mult timp si pe partea de voluntariat si schimb de experienta la nivel international, asa ca am luat initiativa si nu ne vom opri aici", a declarat reprezentanta AIESEC Bucuresti, Anca Bungardean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.