In decorul deosebit oferit de "Sala Voievozilor" din "Hanul lui Manuc" a avut loc, ieri, conferinta de presa organizata de FRC pentru a comunica ultimele noutati referitoare la cea de-a 42-a editie a Turului ciclist al Romaniei, intrecere care se va
In decorul deosebit oferit de "Sala Voievozilor" din "Hanul lui Manuc" a avut loc, ieri, conferinta de presa organizata de FRC pentru a comunica ultimele noutati referitoare la cea de-a 42-a editie a Turului ciclist al Romaniei, intrecere care se va desfasura in perioada 13-19 iunie, cu o etapa prolog pe data de 12 iunie, la Valeni de Munte. Conform organizatorilor traditionalei curse rutiere, traseul ales la editia din acest an va trece prin Valeni de Munte, Miercurea Ciuc, Tg. Mures, Sibiu, Deva, Tg. Jiu, Curtea de Arges si Balea Tunel, cu precizarea ca etapa dintre Deva si Tg. Jiu este posibil sa sufere unele modificari de ultima ora din cauza starii drumurilor, fiind posibila o transbordare de la Deva la Petrosani si de acolo sa se alerge in continuare pana la Tg. Jiu. Pana la ora conferintei de presa, oficialii FRC au anuntat ca au confirmat participarea rutieri din noua tari, Turcia, Grecia, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Germania, Moldova, Irlanda si Macedonia, ultimele doua urmand sa se prezinte la startul cursei autohtone in premiera. Totodata, s-a mai anuntat ca Romania va inscrie in concurs atat echipa nationala, din care vor face parte Pavel Lupas, Gabriel Sorin Pop, Marian Frunzeanu, Alexandru Ciocan, Cosmin Bidilici si Nae Nicusor Titel (antrenor Constantin Ciocan), precum si alte cinci echipe de club, Dinamo, Intersport M. Ciuc, Mazicon Emedue, Delma Medgidia si combinata CCN - Dinamo. Astfel, conform organizatorilor, este posibil ca la start sa fie prezent un pluton format din 90 de alergatori, fapt care ar reprezenta o premiera postdecembrista. Ca in fiecare an, intrecerea ciclista va fi pigmentata si cu diverse premii (FRCT ofera recompense de 180 de milioane de lei, iar autoritatile locale aproximativ 120 de milioane de lei), ieri fiind anuntate si traditionalele tricouri: galben BRD-GSG (pentru lider), alb TNT (puncte), rosu Asirom (sprinteri), verde Sert (cataratori) si albastru SRR (tineret).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.