Reprezentativa de rugby a Romaniei s-a reunit, ieri dimineata, in vederea meciului test cu Scotia, programat sa se desfasoare pe data de 5 iunie, pe stadionul Dinamo. Reveniti din Japonia cu un rezultat dezolant, locul patru la "Super Cup", tricolori
Reprezentativa de rugby a Romaniei s-a reunit, ieri dimineata, in vederea meciului test cu Scotia, programat sa se desfasoare pe data de 5 iunie, pe stadionul Dinamo. Reveniti din Japonia cu un rezultat dezolant, locul patru la "Super Cup", tricolorii au intrat direct in cantonamentul de la Izvorani, unde vor ramane pana la ora meciului. Din pacate, antrenorii Robert Antonin si Daniel Santamans (foto) nu vor putea conta in acest meci pe serviciile stranierilor Tofan si Tatu, accidentati in turneul nipon, dar nici pe Mersoiu si Bageag, care acuza unele dureri acute. Dupa cum informeaza FRR, este posibil ca la testul cu Scotia sa mai lipseasca si Tonita, Tincu, Balan, Petrichei, Manta, Gontineac si Maftei, care desi au fost convocati au sanse reduse sa fie lasati de cluburile franceze sa vina in tara. In aceste conditii, iata componenta selectionatei "frunzei de stejar" pentru testul cu Scotia: P. Ion, Toderasc, Socaciu, Balan, C. Popescu, Mavrodin, Zebega, C. Petre, Ursache, Oprisor, Tudori, Corodeanu, Ratiu, Sarbu, A. Iulian, Dimofte, Curea, Sauan, Brezoianu, Vlad, Ghioc, Dumitru, Teodorescu, Voicu si Dumbrava. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.