Mai mult de 300 de psihologi si sociologi au candidat pentru cele 79 de posturi ce le-au fost oferite in cadrul Politiei Romane, 70 dintre ei fiind eliminati pentru ca nu au reusit sa promoveze examenul psihologic. Comisarul Margareta Flesner, direct
Mai mult de 300 de psihologi si sociologi au candidat pentru cele 79 de posturi ce le-au fost oferite in cadrul Politiei Romane, 70 dintre ei fiind eliminati pentru ca nu au reusit sa promoveze examenul psihologic. Comisarul Margareta Flesner, director adjunct al Institutului de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii (ICPC), a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca cei 79 de psihologi si sociologi vor fi incadrati, din luna iunie, in Inspectoratele Judetene de Politie din tara. "Psihologii vor avea posibilitatea sa asiste psihologic politistii - asistenta de care acestia au mare nevoie - si vor realiza evaluari psihologice", a precizat comisarul Flesner.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.