Listele cu ordinea de prioritate a solicitantilor indreptatiti sa primeasca locuinta in Cartierul "Constantin Brancusi" vor fi afisate maine la Primaria Sectorului 6, la intrarea B a imobilului din Calea Plevnei 147 - 149. Decizia a fost luata de pri
Listele cu ordinea de prioritate a solicitantilor indreptatiti sa primeasca locuinta in Cartierul "Constantin Brancusi" vor fi afisate maine la Primaria Sectorului 6, la intrarea B a imobilului din Calea Plevnei 147 - 149. Decizia a fost luata de primarul Cristian Poteras, si survine imediat dupa ce Hotararea nr. 91/12.05.2005 a Consiliului local privind aprobarea acestor liste a primit avizul favorabil de la Prefectura Municipiului Bucuresti. Astfel, toti cetatenii care doresc sa consulte ordinea de prioritate la repartizarea unui apartament realizat in cadrul "Programului de Constructii de Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii", derulat prin Agentia Nationala de Locuinte, intocmite pentru anul 2005, precum si normativele in baza carora au fost intocmite listele, o vor putea face la avizierele din curtea Primariei.
Listele au fost intocmite pe baza criteriilor si punctajelor prevazute in HG nr. 60/2004 si HCL Sector 6 nr. 125/28.10.2004. De asemenea, vor fi afisate si conditiile in care cetatenii care se vor considera nedreptatiti de pozitia ocupata pe lista, vor putea depune contestatii. "Am dispus afisarea acestor liste imediat dupa validarea Hotararii de catre Prefectura. Primaria Sectorului 6 va promova o transparenta decizionala totala in ceea ce priveste repartizarea acestor locuinte tinerilor beneficiari", a argumentat edilul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.