Brandul Connex va fi integrat in cel Vodafone, durata procesului fiind estimata la cateva luni, a declarat, ieri, Paul Donovan, presedintele diviziei Vodafone pentru subsidiarele companiei.
"Procesul de rebranding este un aspect important in o
Brandul Connex va fi integrat in cel Vodafone, durata procesului fiind estimata la cateva luni, a declarat, ieri, Paul Donovan, presedintele diviziei Vodafone pentru subsidiarele companiei.
"Procesul de rebranding este un aspect important in orice tranzactie de acest gen. Aceasta integrare se va reflecta in achizitionarea la nivel global si oferirea produselor si serviciilor Vodafone, planificarea si proiectarea extinderii retelei, platformele centralizate pentru diverse servicii, managementul lantului de aprovizionare si serviciile de roaming", a precizat Donovan.
Atat MobiFon cat si Oskar Mobil (Cehia) s-au alaturat, incepand de ieri, grupului britanic Vodafone.
"Primul beneficiu despre care pot vorbi este pentru clientii nostri 3G. Incepand de astazi (ieri - n.r.), clientii Connex 3G pot folosi reteaua 3G a Vodafone Grecia, utilizand roaming-ul", a declarat Ted Lattimore, presedinte si COO al Connex.
Lattimore a precizat, de asemenea, ca serviciile curente si tarifele oferite de Connex vor ramane in vigoare in continuare, urmand ca, in viitor, Vodafone sa intervina cu un set de servicii suplimentare adresate clientilor din Romania.
In cursul lunii martie, grupul britanic a anuntat ca a incheiat un acord cu Telesystems International Wireless (TIW) pentru a prelua 79 la suta din capitalul MobiFon si toate actiunile Oskar Mobil din Cehia, in schimbul a 3,5 miliarde de dolari. Valoarea tranzactiei pentru MobiFon a fost estimata la 2,5 miliarde de dolari.
In urma avizului Comisiei Europene, achizitia MobiFon si Oskar Mobil (Cehia) de catre grupul Vodafone a fost incheiata la 31 mai. Astfel, compania britanica va detine, direct sau prin subsidiare, aproape 99 la suta din titlurile MobiFon si, integral, Oskar Mobil.
Contractul include si datoriile de circa 950 milioane dolari ale celor doua companii est-europene, ceea ce ridica valoarea tranzactiei la 4,5 miliarde dolari.
La finele lunii martie, Connex avea 5,023 milioane de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.