Cristian Chivu si-a exprimat, prin intermediul agentului sau Andrea Pretti, dorinta de evolua si in sezonul viitor la AS Roma, informeaza presa italiana. "Daca actuala sa echipa vrea acest lucru, atunci Chivu nu pleaca. Doar o intelegere intre AS Rom
Cristian Chivu si-a exprimat, prin intermediul agentului sau Andrea Pretti, dorinta de evolua si in sezonul viitor la AS Roma, informeaza presa italiana. "Daca actuala sa echipa vrea acest lucru, atunci Chivu nu pleaca. Doar o intelegere intre AS Roma si un alt club l-ar putea face sa-si schimbe adresa", a declarat Pretti. Capitanul reprezentativei Romaniei se afla in vizorul cluburilor Real Madrid, Juventus Torino si Inter Milano, "nerazzurri" plecand din postura de favoriti, in cazul in care Chivu va decide sa paraseasca gruparea din capitala Italiei. El a criticat acum o luna conducerea clubului pentru lipsa unui plan de viitor si a ambitiei pentru constructia unui club puternic, presa peninsulara sustinand ca aceasta iesire este un semn clar ca romanul doreste sa plece. O prima miscare facuta de conducerea lui AS Roma dintr-un plan de viitor este prelungirea pana in 2010 a contractului lui Francesco Totti, capitanul si cel mai important jucator al echipei romane. Presa italiana de ieri revine si asupra trecerii lui Mutu la AS Roma, la doar o zi dupa ce anuntase ca acesta va ramane cu siguranta la Juventus in sezonul viitor. Jurnalele din Peninsula noteaza ca torinezii au facut o oferta de 12 milioane de euro plus un jucator, altul decat Shabani Nonda, a carui aducere de la AS Monaco este pusa sub semnul intrebarii dupa ce acesta nu a trecut testele medicale. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.