Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat luni, la reunirea lotului batav pentru meciurile cu Romania si Finlanda, ca o optiune pentru partida de sambata cu "tricolorii" o reprezinta si folosirea debutantilor Ron Vlaar si Barry Opdam, ambii
Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a declarat luni, la reunirea lotului batav pentru meciurile cu Romania si Finlanda, ca o optiune pentru partida de sambata cu "tricolorii" o reprezinta si folosirea debutantilor Ron Vlaar si Barry Opdam, ambii fundasi la revelatia AZ '67 Alkmaar. "Avem un grup numeros si destule posibilitati. Folosirea, impreuna, a lui Vlaar si Opdam pe linia de fund este o optiune", a spus Van Basten, citat de "Voetbal International". La antrenamentul de luni, fundasul Khalid Boulahrouz s-a pregatit separat din cauza unei leziuni la genunchi, in timp ce Wilfred Bouma si Andre Ooijer se refac dupa accidentari. Arjen Robben si Rafael van der Vaart s-au antrenat normal dupa perioadele de indisponibilitate, la fel ca si Olaf Lindenbergh, care l-a inlocuit in lot pe Phillip Cocu, accidentat. La sedinta de pregatire de ieri, de la Katwijk, centrul de pregatire al nationalei batave, mijlocasul Mark van Bommel a fost menajat, din cauza unei leziuni la gamba. Echipa Olandei a jucat aseara un joc scoala cu echipa de amatori Quick Boys. Atacantul Roy Makaay se va alatura abia astazi, dupa ce aseara urma sa participe la festivitatea de inaugurare a "Allianz Arena", noul stadion pe care va juca echipa sa de club, Bayern München, care includea si un meci amical cu Nationala Germaniei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.