Ringul central al Bursei Romane de Marfuri a organizat, in perioada 23-27 mai, licitatii in valoare de circa 15 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al BRM citat de Rompres. Autoritatile contractante au obtinut o diferenta favorabila de pret d
Ringul central al Bursei Romane de Marfuri a organizat, in perioada 23-27 mai, licitatii in valoare de circa 15 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al BRM citat de Rompres. Autoritatile contractante au obtinut o diferenta favorabila de pret de peste 85.000 de dolari, avand loc numai proceduri de achizitie. Cel mai activ ordonator, din punctul de vedere al procedurilor adjudecate, a fost MApN, care a contractat combustibil in valoare de circa 13 milioane de dolari intr-o singura licitatie. In teritoriu, in clasamentul de saptamana trecuta, pe locul I se situeaza terminalul de la Craiova, cu aproximativ 500.000 de dolari tranzactionati prin proceduri numai de achizitie. In urma sa se afla terminalul de la Iasi, cu o valoare de tranzactionare de peste 450.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.