Astazi a avut loc deschiderea oficiala a celei de-a 22-a editii a TIBCO - Targul International de Bunuri de Consum Bucuresti si a celei de-a VIII-a editii a CER-GLASS, expozitie internationala de produse, tehnologii, masini si echipamente din industr
Astazi a avut loc deschiderea oficiala a celei de-a 22-a editii a TIBCO - Targul International de Bunuri de Consum Bucuresti si a celei de-a VIII-a editii a CER-GLASS, expozitie internationala de produse, tehnologii, masini si echipamente din industria ceramicii, sticlariei si portelanului.
Editia 2005 reuneste 511 expozanti, dintre care 316 firme sunt romanesti si 195 din strainatate. Sunt reprezentate 31 de tari, iar suprafata ocupata este de 30.000 mp, 22.500 mp in interior si 7.500 mp pe platformele exterioare. In functie de tematica abordata, TIBCO este structurat pe sase sectiuni: Pentru tine si familia ta, Pentru copilul tau, Pentru casa ta, Pentru timpul tau liber, Participari internationale, Targul Bucurestilor.
Programul de vizitare a TIBCO si CER-GLASS va fi, zilnic, intre orele 11.00 si 20.00, iar in ultima zi, respectiv duminica, 5 iunie, intre 11.00 si 16.00. Accesul va fi permis in baza biletului de intrare (30.000 de lei) sau a invitatiei de specialist transmisa de organizatori. In acest sens, s-au expediat specialistilor 40.000 de invitatii. Invitatiile de specialist sunt disponibile si pe site-urile manifestarilor www.tibco.ro si www.cerglass.ro, de unde pot fi descarcate gratuit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.