Pe terenul de sport al Facultatii de Drept din Bucuresti are loc azi, incepand cu ora 15.00, prima editie a Cupei SuperStar la Fotbal. Echipele reprezentative ale mass-media - posturi tv, radio si publicatii - ale parlamentarilor si artistilor vor av
Pe terenul de sport al Facultatii de Drept din Bucuresti are loc azi, incepand cu ora 15.00, prima editie a Cupei SuperStar la Fotbal. Echipele reprezentative ale mass-media - posturi tv, radio si publicatii - ale parlamentarilor si artistilor vor avea in teren cate 11 jucatori care vor evolua timp de 40 de minute.
Din reprezentativa B1 TV nu lipseste redutabila echipa a Nasului - Radu Moraru, care va purta pe tricou numele Nasul, impreuna cu cei doi producatori ai sai, Adrian Buca si Catalin Chirila, carora li se alatura si echipa de manageri ai postului - Bobby Paunescu - presedinte, asa cum scrie si pe tricoul sau de joc, si Dragos Marinescu - Station Manager. Invitatul de onoare in formatia B1 TV este fostul international Marius Lacatus, care de data aceasta nu va mai purta numarul 7 pe tricou, ci numai o denumire care il reprezinta din plin - SuperStar. Alaturi de vedetele B1 TV mai joaca Bobby Marinescu, Ionut Simionescu, designer, Liviu Hagiesteanu, sef de productie, Dumitru Dumitru, sofer, Cristian Porumbelu, asistent si Costin Dragu, asistent.
Din echipa artistilor fac parte Marcel Pavel, baietii de la HiQ, Radu Ile, trupa Flamingo Boys, Haiducii si Amor.
Finala Cupei SuperStar va fi disputata tot astazi, la ora 22.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.