Presedintele executiv al lui "Poli" Unirea Iasi, Marius Stan, a declarat ieri ca isi doreste ca in sezonul 2006/7 formatia din Dealul Copoului sa lupte pentru participarea in cupele europene. "Mi se pare normal sa imi doresc ca acest sezon sa fie unu
Presedintele executiv al lui "Poli" Unirea Iasi, Marius Stan, a declarat ieri ca isi doreste ca in sezonul 2006/7 formatia din Dealul Copoului sa lupte pentru participarea in cupele europene. "Mi se pare normal sa imi doresc ca acest sezon sa fie unul pregatitor pentru marea performanta. Nu ascund faptul ca imi doresc ca in sezonul 2006/7, Iasiul sa lupte pentru participarea intr-o cupa europeana. Eu nu ma impac cu mediocritatea. Daca la Iasi nu se va dori performanta, nu e exclus sa plec de la acest club. Eu am contract pe termen nelimitat, dar asta nu inseamna ca sunt batut in cuie la Iasi", a declarat Stan. Acesta a precizat ca pana la sfarsitul campionatului se va sti exact cine va fi antrenorul echipei in sezonul viitor: "Stiu ca Ionut Popa a cerut un termen de gandire pana pe 25 iunie, dar este prea tarziu. Am vorbit cu el si i-am spus ca termenul limita este ultima etapa. Noi ne dorim sa continuam cu el, dar nu va fi un capat de tara daca el nu va accepta sa continue". Intrebat ce buget va avea "Poli" Unirea in sezonul viitor, Stan a spus ca acesta va fi in jur de doua milioane de euro. "Asa cum am spus, sezonul 2005/6 vreau sa fie unul pregatitor pentru marea performanta. Nu cred ca va fi foarte greu sa scapam de retrogradare daca tinem cont ca vor cadea doar doua echipe in Divizia B. Dar nu acesta este obiectivul nostru. Dinamo si Steaua au anuntat un buget de noua milioane de euro. Probabil si Timisoara va fi aproape de aceasta suma. Este din ce in ce mai greu sa lupti pentru o participare intr-o cupa europeana, dar nu imposibil", a spus Stan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.