Singurul roman care a cucerit trofeul de la Roland Garros, Ilie Nastase, si ex-presedintele COR, Ion Tiriac, l-au insotit, ieri, pe Victor Hanescu la o conferinta de presa organizata inaintea meciului cu Roger Federer, din cadrul sferturilor de final
Singurul roman care a cucerit trofeul de la Roland Garros, Ilie Nastase, si ex-presedintele COR, Ion Tiriac, l-au insotit, ieri, pe Victor Hanescu la o conferinta de presa organizata inaintea meciului cu Roger Federer, din cadrul sferturilor de finala de la Internationalele Frantei. "Este cel mai tacut om pe care l-am intalnit. As vrea sa fie mai inflacarat", a spus Nastase despre tanarul jucator roman care a acces printre primii opt jucatori ai turneului dotat cu premii in valoare totala de peste 13 milioane de euro. "Suntem aici sa vorbim despre Victor, nu despre mine sau despre Nastase", a subliniat Ion Tiriac, incercand sa indrepte interesul jurnalistilor catre Hanescu. "Nu ascultati nimic din ce spune Tiriac. Eu am 55 de ani si el are 66 ani. Am fost intotdeauna mai tanar decat el. Nu conteaza ce spune", a replicat Nastase. Spre amuzamentul tuturor, Tiriac nu a ramas dator: "Dar nu se stie daca va ajunge macar la 66!". Intrebat daca a avut idoli in tenis, Hanescu a raspuns prompt: "Bineinteles. Pe Ilie Nastase! Oricum, eram tanar, dar am auzit foarte multe povesti despre el. Am visat sa ajung ca el", a spus Hanescu, declansand o replica spumoasa din partea lui Tiriac: "Acesta este dezastrul tinerei generatii din Romania, ca Ilie Nastase este idolul lor!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.