Expoline International a pregatit pentru cei care iubesc "altfel" autoturismele un eveniment de proportii: expozitia de tuning si sport auto-moto. Timp de trei zile (3-5 iunie 2005), la Complexul Romaero Baneasa, pasionatii de tuning vor putea vedea
Expoline International a pregatit pentru cei care iubesc "altfel" autoturismele un eveniment de proportii: expozitia de tuning si sport auto-moto. Timp de trei zile (3-5 iunie 2005), la Complexul Romaero Baneasa, pasionatii de tuning vor putea vedea pe viu ce inseamna cu adevarat extravaganta modificarilor prin care autoturismele pot capata personalitati nebanuite.
Salonul Auto Bucuresti Tuning & Sport 2005 "No Limit Event" isi deschide anul acesta, pentru prima data, portile catre toti cei care vad autoturismele nu numai ca simple mijloace de deplasare sau ca pe o necesitate, ci si ca un mod de a-si exprima creativitatea si originalitatea. Evenimentul se va desfasura pe o suprafata bruta de 3.000 metri patrati interior si 5.000 metri patrati exterior.
La exterior va fi amenajata o "linie" de aproximativ 800 m.l. - SAN T&S Arena - si un poligon pentru demonstrarea indemanarii. Acestea vor fi completate de o scena pentru spectacole si divertisment. Aflat la prima editie, SAB T&S 2005 reuneste, pana in acest moment, un numar de 25 de firme participante - importatori, producatori si dealeri de autoturisme, piese, accesorii si servicii conexe, la care se adauga pasionatii din domeniu (deloc putini la numar), care isi vor expune propriile autoturisme la care au adus modificari esentiale. Un alt moment deosebit al salonului va fi concursul SPL (Sound Pressure League) - Kick Off -, eveniment organizat de Emma Romania. Desemnarea Best Tuned Car se va realiza avand drept criterii de baza performantele demonstrate de autoturismele participante la concursurile premergatoare finalei, exceptand Best Burn Out. In cele trei zile ale expozitiei, organizatorii mizeaza pe o prezenta a 20.000 de vizitatori din intreaga tara, care vor plati 100.000 de lei, atat cat reprezinta pretul unui bilet de acces la manifestare.
Organizatorii Salonului Auto Bucuresti Tuning & Sport 2005 "No Limit Event", actiune care se bucura de sprijinul media al "Curierului National", vor sa aduca acestui salon prestigiul unui eveniment traditional, care sa corespunda atat asteptarilor celor care desfasoara activitati in acest domeniu, cat si aspiratiilor celor pasionati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.