Cu ocazia Zilei Copiilor, azi, 1 iunie, e lansata campania "Happy Children". Micutii din noua orase din Romania vor beneficia pe parcursul intregii luni de sedinte de face-painting. Ei vor putea sa-si puna imaginatia la treaba pentru a deveni cel mai
Cu ocazia Zilei Copiilor, azi, 1 iunie, e lansata campania "Happy Children". Micutii din noua orase din Romania vor beneficia pe parcursul intregii luni de sedinte de face-painting. Ei vor putea sa-si puna imaginatia la treaba pentru a deveni cel mai nastrusnic personaj. Orasele participante sunt Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Giurgiu, Brasov, Pitesti, Timisoara, Arad si Alba-Iulia, fiind cea mai vasta campanie de pictura pe fata organizata in Romania. O astfel de actiune a mai avut loc anul trecut, cand 2.000 de copii si-au pictat fetele. Programul detaliat al campaniei poate fi aflat de parinti la tel verde 0800.833.003. Tot azi elevii din mai multe scoli din Capitala sunt invitati la Sectia 6 Politie, unde pot urmari demonstratii ale unor luptatori SIAS si ale echipajelor rutiere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.