Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, s-a pregatit separat in cadrul antrenamentului pe care "tricolorii" l-au efectuat, marti dimineata, la baza de la Saftica, informeaza Federatia Romana de Fotbal.
Componentii ech
Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu, s-a pregatit separat in cadrul antrenamentului pe care "tricolorii" l-au efectuat, marti dimineata, la baza de la Saftica, informeaza Federatia Romana de Fotbal.
Componentii echipei Romaniei au facut, timp de 65 de minute, un antrenament exclusiv tactic, in cadrul caruia jucatorii, impartiti in doua echipe, au exersat diferite scheme si situatii de joc.
Echipa pregatita de Victor Piturca va sustine in aceasta seara, de la ora 19.00, la Saftica, un joc-scoala in compania reprezentativei de tineret, care a efectuat, in cursul diminetii, un antrenament tehnico-tactic pe stadionul divizionarei B Juventus Bucuresti. La pregatirile echipei de tineret a Romaniei au participat toti cei 20 de jucatori convocati, inclusiv atacantul Ciprian Marica (Sahtior Donetk), sosit luni seara.
Si adversara noastra din preliminarii are probleme de efectiv. Mijlocasul Mark van Bommel, care va evolua din sezonul viitor la FC Barcelona, nu a participat la antrenamentul pe care reprezentativa Olandei l-a efectuat, marti dimineata, la Katwijk, din cauza unei accidentari. Van Bommel a suferit o leziune la gamba in meciul pe care echipa sa, PSV Eindhoven, l-a castigat cu scorul de 4-0, in fata formatiei Willem Tillburg, in finala Cupei Olandei.
Selectionerul Marco van Basten i-a menajat pe Andre Ooijer, accidentat la coapsa stanga, si pe Wilfred Bouma, accidentat la spate.
Jucatorii Arjen Robben si Khalid Boulahrouz s-au pregatit separat. Cei doi, impreuna cu atacantul Ruud van Nistelrooy, au mai ramas pe teren aproape trei sferturi de ora dupa terminarea sedintei de pregatire a celorlalti componenti ai lotului olandez.
Echipa Olandei va disputa in aceasta seara, de la ora 20.30, la baza Sportpark Nieuw Zuid din Katwijk, un joc-scoala in compania formatiei de amatori Quick Boys.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.