Adrian Mutu nu a fost inclus in ultima oferta facuta de Juventus pentru Antonio Cassano, atacantul lui AS Roma, a anuntat ieri agentia "Sports". Fabio Capello, antrenorul lui Juventus, s-a tinut de cuvant si nu il foloseste pe internationalul roman c
Adrian Mutu nu a fost inclus in ultima oferta facuta de Juventus pentru Antonio Cassano, atacantul lui AS Roma, a anuntat ieri agentia "Sports". Fabio Capello, antrenorul lui Juventus, s-a tinut de cuvant si nu il foloseste pe internationalul roman ca moneda de schimb, dupa ce saptamana trecuta anuntase ca il doreste pe Mutu in lotul sau in sezonul viitor. Conform "Sports", Capello s-a declarat multumit de felul in care Mutu s-a pregatit in perioada in care a fost suspendat pentru dopaj. Pentru achizitionarea lui Cassano, conducatorii lui Juventus au facut o oferta de 12 milioane de euro si pe atacantul congolez Shabani Nonda, care va fi transferat in aceasta vara de la AS Monaco. In ultimele luni, presa italiana a scris in mai multe randuri ca Mutu va fi cedat la Roma sau la alta echipa in aceasta vara. Internationalul roman a semnat in luna ianuarie un contract pe cinci ani cu noua campioana a Italiei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.