"A jucat un tenis perfect in ultimele doua seturi si nu am avut ce face", declara cu mult naduf argentinianul David Nalbandian, cotat al zecelea favorit al turneului de la Roland Garros, dupa ce a fost invins de Victor Hanescu in optimile de finala a
"A jucat un tenis perfect in ultimele doua seturi si nu am avut ce face", declara cu mult naduf argentinianul David Nalbandian, cotat al zecelea favorit al turneului de la Roland Garros, dupa ce a fost invins de Victor Hanescu in optimile de finala ale intrecerii dotate cu premii in valoare totala de peste sase milioane de euro. La putin timp dupa ce Hanescu a devenit al cincilea roman care a atins aceasta faza a competitiei pariziene, organizatorii au anuntat ca, in turul urmator, reprezentantul nostru va da ochi cu liderul mondial ATP, elvetianul Roger Federer, nimeni altul decat cel mai bun jucator al ultimilor ani si principalul favorit al turneului de Grand Slam. Acesta a profitat din plin de faptul ca spaniolul Carlos Moya era accidentat la cot si umar si a castigat lejer, cu 6-1, 6-4, 6-3, disputa din optimi, urmand ca astazi sa dea piept cu Victor Hanescu. "E adevarat, am economisit energie, fapt care poate fi crucial pentru finalul turneului", avea sa declare imediat dupa victorie Federer. Intrebat despre viitorul adversar, elvetianul a afirmat: "L-am intalnit doar o data, la Bucuresti, in Cupa Davis, anul trecut (n.n. - 7-6, 6-3, 6-1 pentru Federer). Am incredere in mine, dar ma gandesc si la faptul ca Hanescu a progresat mult de atunci. Este un adversar periculos! L-a invins pe Nalbandian, iar asta spune totul."
Cu toate ca pana la inchiderea editiei organizatorii Internationalelor Frantei nu stabilisera terenul pe care se vor intalni cei doi, si nici ora inceperii partidei, conducerea TVR 2 a anuntat ca va transmite in direct marea confruntare de la Roland Garros.
Reamintim ca Victor Hanescu si-a asigurat pentru performanta de pana acum un cec in valoare de 116.180 de euro si un bonus de 50 de puncte in topul mondial, care-l va propulsa printre primii 50 de jucatori ai lumii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.