Victor Piturca s-a declarat ieri satisfacut de prestatia lui Adrian Mutu in meciul pe care Juventus l-a castigat cu 4-2 in fata lui Cagliari. "Dupa o inactivitate de 7-8 luni, a avut o evolutie corespunzatoare, buna, insa s-a vazut ca a avut o pauza
Victor Piturca s-a declarat ieri satisfacut de prestatia lui Adrian Mutu in meciul pe care Juventus l-a castigat cu 4-2 in fata lui Cagliari. "Dupa o inactivitate de 7-8 luni, a avut o evolutie corespunzatoare, buna, insa s-a vazut ca a avut o pauza mare. A fost un test bun pentru el si sper ca a scapat de emotii. E bine ca a jucat cu multi spectatori in tribuna, pentru ca la fel va fi si la Rotterdam", a spus Piturca. Acesta a comentat in stilul propriu declaratia lui Mutu potrivit careia "cine nu crede in calificare sa nu mai vina la Nationala". "Mutu ar trebui sa-si vada de evolutiile lui, pentru ca eu sunt convins ca fiecare jucator care vine vrea sa castige", a replicat selectionerul. Cam acelasi mesaj l-a primit si Cernat, care nu excludea posibilitatea sa nu fi fost convocat fiindca este finul lui MM Stoica. "Si el ar trebui sa-si vada de jocul lui, dar si sa-si asume responsabilitatea unor astfel de declaratii, pentru ca isi jigneste colegii chemati la lot si staff-ul tehnic. Eu sunt sigur ca a fost provocat, dar cu aceasta ocazie si-a dat arama pe fata", a incheiat Piturca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.