Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca a anuntat ca incepand cu data de 1 iunie 2005, organizeaza inscrieri in banca de date pentru solicitanti de locuri de munca in strainatate.
La sediul oficiului sunt asteptate persoanele calificate pentru
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca a anuntat ca incepand cu data de 1 iunie 2005, organizeaza inscrieri in banca de date pentru solicitanti de locuri de munca in strainatate.
La sediul oficiului sunt asteptate persoanele calificate pentru meseriile de electromecanic camioane (barbati) cu varsta cuprinsa intre 20-40 ani, vechime de minimum 5 ani imediat anterior anului 2005 dovedita prin cartea de munca, in montaj si repararea de elemente electrice-electronice de automobile, de preferinta camioane Iveco. Angajatorii apreciaza cunoasterea interpretarii de scheme electrice, montaj de aer conditionat, dezumificare, incalzire, radio emitator, navigator ABS, EBS, FDC si ASR. Solicitantii unui post de mecanic de camioane trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani, vechime de minimum cinci ani imediat anterior anului 2005 pe cartea de munca, pe postul de mecanic de camioane, specializat in cutii de viteze, directii si diferentiale, de preferinta. Se apreciaza cunostintele de pneumatica, pompe, injectoare si turbo.
Pentru posturile de mecanic de camioane, solicitantii trebuie sa aiba intre 25 si 40 de ani, vechime de minimum patru ani imediat anterior anului 2005, cu mentiunea de mecanic de camioane, specializat in pompe de injectie si motoare.
Inscrierile se adreseaza si persoanelor specializate in meseria de cazangiu- tinichigiu. Solicitantii trebuie sa aiba varsta maxima de 35 de ani si o vechime de minimum cinci ani in industria metalurgica sau automatica, realizand modificari, montaje, sudura si asamblarea pieselor metalice si hidraulice.
Ei trebuie sa faca dovada unor cunostinte de interpretare de planuri si scheme.
Pentru meseria de tinichigiu sunt invitati barbatii cu varsta maxima 35 de ani si o vechime de minimum cinci ani anterior anului 2005 in industria lemnului, pentru realizarea unor lucrari de tinichigerie, sudura si canalizari industriale.
Conform comunicatului emis de OMFM, posesia permisului de conducere categoria B constituie un avantaj in selectia dosarelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.