Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 26.05-08.06.2005, incepand cu ora 9.00, la sediul Oficiului din strada Valter Maracineanu nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti, actiunea de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in sta
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 26.05-08.06.2005, incepand cu ora 9.00, la sediul Oficiului din strada Valter Maracineanu nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti, actiunea de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in statul Nigeria. Compania Hapel Nigeria Ltd. Builders & Engineers ofera contracte pentru o perioada cuprinsa intre sase luni si doi ani. Persoanele interesate trebuie sa cunoasca limba engleza nivel mediu sau avansat (urmand a fi testati in aceasta privinta) si trebuie sa indeplineasca conditiile impuse de angajator pentru fiecare meserie in parte.
Astfel, pentru functia de sef de santier, solicitantii vor lucra la constructia si reabilitarea drumurilor si autostrazilor. Angajatorul ofera un salariu intre 2.500 - 4.000 USD, in functie de vechime si competenta (cu posibilitatea negocierii salariului dupa 6 luni) si alocatie de hrana echivalentul a 350 USD. Pentru ocuparea acestui post, solicitantii trebuie sa posede licenta in constructii civile, specializarea drumuri si poduri, 10-20 ani experienta in domeniu, cunostinte operare PC, nivel mediu si avansat, experienta in intocmirea bugetelor de proiecte.
Solicitantii posturilor de sef atelier mecanic trebuie sa aiba experienta in reparatii vehicule de transport (camioane si betoniere) si utilaje grele pentru constructia soselelor (buldozere, excavatoare, gredere etc.). Salariul oferit de angajator este cuprins intre 2.000 - 3.000 USD, in functie de vechime si competenta (cu posibilitatea negocierii salariului dupa 6 luni) si alocatie de hrana echivalentul a 285 USD. Pentru acest post, compania nigeriana solicita ingineri mecanic, specialitatea auto si utilaje grele utilizate in industria constructiilor, peste 10 ani experienta in domeniu, experienta in repararea utilajelor grele precum Caterpillare sau utilaje Mercedes constituie un avantaj, cunostinte operare PC, nivel mediu si avansat.
Pentru postul de mecanic - reparatii camioane si basculante, se ofera un salariu intre 1.000 -1.500 USD, in functie de vechime si competenta (cu posibilitatea negocierii salariului dupa 6 luni) si alocatie de hrana echivalentul a 200 USD, in conditiile demonstrarii studiilor de calificare si a unei experiente de minimum 10 ani in domeniu.
Pentru supervizor fabricare asfalt si supervizor asfaltare, se acorda un salariu intre 1.000 si 1.500 USD, in functie de vechime si competenta (cu posibilitatea negocierii salariului dupa 6 luni) si alocatie de hrana echivalentul a 200 USD. Pentru acest post sunt necesare studii de calificare, experienta in manuirea, operarea si intretinerea placilor de asfalt (Parker, Marini, Ermont) si minimum 10 ani de experienta in domeniu.
Companie ofera angajare si pentru specialisti canalizare, oferind un salariu intre 1.000 si 1.500 USD, in functie de vechime si competenta (cu posibilitatea negocierii salariului dupa 6 luni) si alocatie pentru hrana: echivalentul sumei de 200 USD. Conditiile impuse de angajator sunt scoala profesionala instalatii canalizare, liceu constructii, experienta in pregatirea betonului pentru asfaltare, constructia canalelor de colectare si a rigolelor, experienta in lucrul cu caramida, minimum 10 ani de experienta in domeniu.
Compania ofera transport gratuit, asigura cheltuielie de obtinere a vizei. Persoanele angajate beneficiaza de cazare gratuita si transport la locul de munca, concediu platit de doua ori pe an si biletele de avion pentru transportul in tara, si asigurarea medicala pe toata durata contractului.
Potrivit comunicatului emis de Oficiu, la preselectie solicitantii trebuie sa prezinte planuri si materiale realizate personal sau in echipa pentru a le prezenta comisiei, care va stabili limitele de salarizare in functie de acestea.
Dosarul solicitantului trebuie sa cuprinda copie dupa buletin sau carte de identitate, copie pasaport cu valabilitate de minimum un an, fisa personala (tipizat OMFM), C.V. in limba romana ( tipizat OMFM), copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale, declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate si doua fotografii tip pasaport.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.