Doua persoane au fost grav ranite si mai multe apartamente au fost avariate dupa ce la parterul unui bloc din Cluj-Napoca s-a produs, ieri dimineata, o explozie puternica. Locuitorii de pe str. Ciprian Porumbescu au fost treziti de un zgomot puternic
Doua persoane au fost grav ranite si mai multe apartamente au fost avariate dupa ce la parterul unui bloc din Cluj-Napoca s-a produs, ieri dimineata, o explozie puternica. Locuitorii de pe str. Ciprian Porumbescu au fost treziti de un zgomot puternic. in cateva secunde geamurile caselor s-au spart, usile s-au deschis brusc, iar bucati de acoperis au fost spulberate.
Deflagratia avusese loc intr-un apartament de la primul etaj al unui bloc din apropiere, unde locuia cu chirie un tanar. Baiatul uitase deschis peste noapte unul din butoanele de la aragaz, iar gazele s-au acumulat in camera. in momentul in care tanarul a vrut sa bage radioul in priza, s-a produs deflagratia.
Pompierii au sosit imediat la fata locului si au scos din apartamentele de la parterul imobilului oamenii care ramasesera blocati in case. Baiatul in apartamentul caruia a avut loc explozia a ajuns la spital cu arsuri pe tot corpul, iar unul din vecinii sai a fost ranit de bucatile de geam sparte. Pagubele se ridica la cateva sute de milioane de lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.