Penultima etapa a Diviziei A nu a adus lamuriri in lupta pentru titlu. Si nici nu ar fi avut cum. Jucand cu niste pustani craioveni metamorfozati peste noapte in jucatori ai Stiintei, Dinamo nu a avut nici o emotie.
Cele cinci goluri din poar
Penultima etapa a Diviziei A nu a adus lamuriri in lupta pentru titlu. Si nici nu ar fi avut cum. Jucand cu niste pustani craioveni metamorfozati peste noapte in jucatori ai Stiintei, Dinamo nu a avut nici o emotie.
Cele cinci goluri din poarta Craiovei au venit logic, dinamovistii avand in fata o fantoma de echipa, desfigurata de un patron cinic. Fara spectatori pe un stadion pustiu, desi se bate pentru titlu, Dinamo plateste tribut meciurilor strategice jucate in culise.
De la loje, conducatorii dinamovisti au fost cu ochii atintiti pe monitoarele care transmiteau meciul de la Brasov.
De acolo vestile bune nu au venit. Jucand cu o echipa retrogradata de mult, dar care lupta pentru banii oferiti de Dinamo, Steaua si-a atins scopul: a castigat meciul de la Brasov.
Avandu-i pe Dorinel Munteanu si Martin Tudor in postura de ingeri pazitori, Steaua va juca in ultima etapa, pe 11 iunie, cu titlul pe masa. Accidentati, jucatorii brasoveni Bodea si Bogdan Nicolaie au urmarit meciul in Poiana Brasov, pazind sacosele cu cei 120.000 de dolari trimisi din Stefan cel Mare.
In ultima etapa, Steaua va intalni pe Politehnica Timisoara, care face declaratii razboinice, spunand ca vine in Ghencea sa castige. Dinamo se va deplasa la Pitesti, pentru a juca, probabil, un nou meci amical cu blazata FC Arges.
Va fi oare Timisoara a doua echipa (dupa Craiova) care pune pe tava un titlu dinamovistilor, dupa un sezon in care acestia nu au facut nimic ca sa-l merite (mai putin blaturi)? Ce va fi, vom vedea pe 11 iunie.
Daca in lupta pentru titlu lucrurile au ramas la fel, la retrogradare s-a lamurit totul. Pe Universitatea Craiova si FC Brasov le va insoti, in Divizia B, Apulum Alba Iulia, echipa care a retrogradat si matematic. In rest, statistica chioara ca o apa de ploaie!


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.