Delegatii concernului indian Mahindra & Mahindra, cinci directori si vicepresedintele V.S. Parthasarathy, s-au intalnit la Brasov cu reprezentantii autoritatilor locale, managerii si liderii sindicali din cadrul uzinei "Tractorul Brasov", pentru a di
Delegatii concernului indian Mahindra & Mahindra, cinci directori si vicepresedintele V.S. Parthasarathy, s-au intalnit la Brasov cu reprezentantii autoritatilor locale, managerii si liderii sindicali din cadrul uzinei "Tractorul Brasov", pentru a discuta soarta societatii constructoare de tractoare. Prefectul de Brasov, Aurelian Danu, a spus ca indienii s-au aratat impresionati de activitatea din uzina. "In perioada urmatoare vor demara procedurile impuse de legislatie. Pentru inceput, vor cumpara caietul de sarcini", a anuntat Danu. Vicepresedintele Mahindra & Mahindra, V.S. Parthasarathy, si-a confirmat interesul pentru uzina brasoveana. "Divizia noastra de tractoare este cunoscuta ca fiind numarul unu in lume in ceea ce priveste productia de tractoare mici, cum sunt si cele <>, produse la Brasov", a afirmat managerul indian. Potrivit unor informatii neconfirmate, se pare ca firma indiana ar fi trimis, deja, o scrisoare de intentie privind achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al societatii de tractoare. Ulterior vizitei la Brasov, reprezentantii Mahindra & Mahindra s-au intalnit la Bucuresti cu ministrul de stat, Gheorghe Seculici, cu reprezentantii AVAS si cei ai Agentiei Romane pentru Investitii Straine. Pentru aceasta saptamana a fost anuntata o noua intalnire a managerilor si liderilor sindicali, impreuna cu prefectul Aurelian Danu si parlamentarii democrati. In cursa pentru cumpararea uzinei brasovene se mai afla omul de afaceri Ioan Neculaie si alte patru societati din afara tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.