Gabriel Ispas (foto), fostul consilier personal al ex-premierului Adrian Nastase, a reusit sa se mentina in zona puterii furnizand actualilor guvernanti date incomode despre colegii sai din PSD. Aceasta situatie a fost adusa la cunostinta conducerii
Gabriel Ispas (foto), fostul consilier personal al ex-premierului Adrian Nastase, a reusit sa se mentina in zona puterii furnizand actualilor guvernanti date incomode despre colegii sai din PSD. Aceasta situatie a fost adusa la cunostinta conducerii primului partid al opozitiei, sustin surse confidentiale din PSD, urmand ca aceasta sa-si spuna cuvantul. Ispas a ramas pe un post de director al Agentiei Sociale a Studentilor, aflata in subordinea udemeristului Karoly Borbely, care detine presedintia Autoritatii Nationale pentru Tineret (ANT), dupa ce fostul sef al ANT, Daciana Sarbu il eliberase din functie. Din aceasta pozitie, Ispas a devenit sfetnicul de taina al lui Borbely indicandu-i directiile pentru un management "eficient". El si-a atras criticile Palatului Victoria pentru unele decizii discutabile. Astfel, Ispas este unul dintre artizanii desfiintarii Agentiei Taberelor si Turismului Scolar, structura ce numara peste o suta de locatii in toata tara, unde elevii isi petreceau vacantele. Contractele defectuoase incheiate de Casa Studentilor reprezita inca un punct nevralgic al fostului consilier, pe care conducerea ANT il cunoaste. Pe de alta parte, saptamana trecuta, fostul consilier al lui Nastase si-a promovat un apropiat, Dan Liviu, in functia de director la directia Programe din cadrul ANT. Dan Liviu a sustinut un concurs pentru acest post, fiind singurul inscris, si a reusit sa-l castige. (M.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.