Rezultatele de sambata din seriile a II-a si a III-a au adus lupta pentru promovarea in Divizia A la cote maxime. Jiul a castigat clar la Ineu, scor 5-0, pentru care s-a auzit ca "minerii" ar fi platit oponentilor 20.000 de euro, in timp ce Gaz Metan
Rezultatele de sambata din seriile a II-a si a III-a au adus lupta pentru promovarea in Divizia A la cote maxime. Jiul a castigat clar la Ineu, scor 5-0, pentru care s-a auzit ca "minerii" ar fi platit oponentilor 20.000 de euro, in timp ce Gaz Metan s-a impus cu 2-0 la Dej si ramane pe pozitia a doua, diferenta de golaveraj fiind al doilea criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte, dupa ce ambele echipe au castigat pe teren propriu in meciurile directe cu 1-0. Meciul de la Ineu a mai fost umbrit si de un episod copiat parca din Ghencea: doi bodyguarzi ai lui Alin Simota, patronul Jiului, au batut cu bestialitate un fan local, chiar in tribune, fiind sanctionati doar cu o amenda de doua milioane de lei. In seria a II-a, Pandurii au trecut pe primul loc cu doar un egal, in conditiile in care CS Otopeni a pierdut la Caracal. In cazul in care cele doua termina la egalitate, echipa lui Emil Sandoi promoveaza direct, fiind avantajata de rezultatele directe. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.