Ministrul economiei si comertului, Codrut seres, a cerut ieri conducerii Electrica SA sa intareasca masurile de protectie impotriva furturilor, astfel incat compania sa limiteze aceste infractiuni care pot periclita siguranta Sistemului Energetic Nat
Ministrul economiei si comertului, Codrut seres, a cerut ieri conducerii Electrica SA sa intareasca masurile de protectie impotriva furturilor, astfel incat compania sa limiteze aceste infractiuni care pot periclita siguranta Sistemului Energetic National. in 2004 au fost depistate aproape 12.000 de cazuri de sustrageri de energie electrica, cu 6% mai putine ca in 2003.


Mircea Miclea, ministrul educatiei, a anuntat ca vineri 18 februarie, va termina repartizarea numarului de locuri pentru admiterea la facultate din acest an, ceea ce nu s-a intamplat. Dupa ce a anuntat ca invatamantul superior se modifica radical din acest an, circa 200.000 de elevi de clasa a XII-a asteapta sa vada cate locuri vor fi de fapt, dar ministrul Miclea nu a putut calcula atat de repede, cum a anuntat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.