Adrian Mutu a jucat ieri primul sau meci dupa suspendarea de sapte luni primita ca urmare a faptului ca a fost depistat pozitiv (consum de cocaina) pe cand era legitimat la Chelsea. "Briliantul" a revenit pe teren intr-o partida oficiala, pentru Juve
Adrian Mutu a jucat ieri primul sau meci dupa suspendarea de sapte luni primita ca urmare a faptului ca a fost depistat pozitiv (consum de cocaina) pe cand era legitimat la Chelsea. "Briliantul" a revenit pe teren intr-o partida oficiala, pentru Juventus, ieri, in ultima etapa (a 38-a) din Serie A. Mutu a intrat in minutul 57, in locul lui Ibrahimovic, la 2-0 pentru Juventus. Atacantul roman, care a purtat tricoul cu numarul 30, a fost primit cu aplauze de suporterii prezenti pe "Delle Alpi", iar la un moment dat i-a salutat pe fani dupa ce acestia i-au scandat numele. Pana la urma, Juventus a castigat cu 4-2 (Del Piero 43, Trezeguet 51, 74, Appiah 60 / Zola 61, 86), sarbatorind cu o victorie cel de-al 28-lea titlul de campioana a Italiei. De altfel, torinezii au primit trofeul chiar la finalul meciului cu Cagliari, dupa care au defilat prin oras. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.