Noua emisiune informativa lansata de curand de B1TV, "6!Vine presa", incepe saptamana cu invitati speciali din lumea mondena.
Prezentatoarele programului Livia Dila si Mbela Nzuzi alaturi de colega lor de la rubrica mondena, Roxana Iliescu, ii
Noua emisiune informativa lansata de curand de B1TV, "6!Vine presa", incepe saptamana cu invitati speciali din lumea mondena.
Prezentatoarele programului Livia Dila si Mbela Nzuzi alaturi de colega lor de la rubrica mondena, Roxana Iliescu, ii vor avea invitati in studio pe Monica Barladeanu si designerul Razvan Ciobanu care a lansat zilele trecute o noua colectie de moda.
Colectia nu a purtat un nume pentru ca lui Razvan Ciobanu nu-i place sa-si denumeasca colectiile, insa a avut un motto, care de data aceasta a fost "I'm so fucking precious". Hainele au fost confectionate din materiale pretioase, cu aplicatii de margele si paiete. Colectia a avut atat haine de dama cat si barbatesti, cu taieturi indraznete.
Monica Barladeanu, o prezenta care a lipsit un timp din peisajul monden autohton, s-a intors special in tara pentru a fi alaturi de Razvan. Monica este una dintre clientele fidele ale designerului, si a purtat o rochie semnata de acesta si la recent incheiatul festival de la Cannes, unde, filmul in care joaca si ea, "Moartea domnului Lazarescu", in regia lui Cristi Puiu, a fost premiat la categoria "Un certain regard". Prezentarea a avut loc la ora 14.00, atipic pentru Romania pentru ca: "Asa se procedeaza in strainatate. Numai la noi prezentarile se fac seara, si sunt un prilej de promenada. Eu mi-am dorit sa fac o prezentare cat mai profesionala care sa vorbeasca despre moda, despre haine si despre cum trebuie ele purtate. In imaginatia noastra toti ne jucam. Eu mi-am imaginat ca sunt la petrecerea unor adolescente foarte bogate, care au banii din familie sau de la vreun iubit. Am petrecut ceva vreme cu ele, pe un iaht, undeva pe Riviera si asa s-a nascut colectia. Sunt haine foarte frumoase, foarte burgheze cu materiale foarte scumpe si din aceasta cauza sunt si <>. Nu sunt unicate, este o colectie care se va multiplica si va ajunge pe piata. Tocmai de aceea am facut aceasta prezentare pentru clienti, pentru presa, si pentru oameni interesati de moda nu de a agata manechine", ne-a spus Razvan Ciobanu.
Invitatii Mbelei si ai Liviei nu vor parasi platoul insa, inainte de a le impartasi telespectatorilor impresii de la Festivalul de film de la Cannes, noutati si tendinte in moda si cateva secrete din sfera proiectelor profesionale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.