Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, sambata seara, ca a demisionat pentru binele echipei Galatasaray si ca pleaca de la gruparea din Istanbul cu constiinta impacata. Gheorghe Hagi a spus ca este trist, dar crede ca este mai bine pentru echipa ca a
Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, sambata seara, ca a demisionat pentru binele echipei Galatasaray si ca pleaca de la gruparea din Istanbul cu constiinta impacata. Gheorghe Hagi a spus ca este trist, dar crede ca este mai bine pentru echipa ca a demisionat.
"Inca din prima zi cand am venit aici am spus ca pentru mine este o onoare sa fiu angajat al acestui club. Am incercat mereu sa imi fac datoria suta la suta. As fi vrut sa fac totul. Oricine poate sa greseasca si cred ca si eu am gresit, dar consider ca am realizat si lucruri frumoase", a adaugat Hagi.
Antrenorul roman a mentionat ca s-a hotarat sa demisioneze din cauza a ceea ce s-a intamplat pe parcursul acestui sezon. "Cineva trebuia sa renunte. Eu am vrut doar sa-mi fac datoria asa cum stiu si cred ca am reusit acest lucru. Intotdeauna important este viitorul. Cu totii suntem trecatori. Plec cu constiinta impacata. Este foarte greu sa faci unele lucruri atunci cand cei care ar trebui sa te sustina nu o fac", a afirmat Hagi.
In locul tehnicianului roman va veni antrenorul Erik Gerets, care a renuntat, sambata, la conducerea tehnica a echipei VfL Wolfsburg si a ajuns la un acord de principiu cu gruparea Galatasaray. In cazul in care va semna un contract cu Galatasaray, secunzii tehnicianului belgian vor fi Bülent Under si Reinhard Stumpf. Hagi nu va veni insa la Steaua, asa cum s-a vehiculat in ultimele zile, ci la Olympiakos Pireu, cu care a ajuns deja la un acord de principiu, sustine ziarul turc Star. Conform aceleiasi surse, este posibil ca Hagi sa se deplaseze azi la Atena pentru a semna contractul cu gruparea elena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.