Proaspat ales presedinte al PSD, Mircea Geoana este deja cel mai apreciat lider de partid, arata un sondaj INSOMAR dat publicitatii ieri.
Geoana a obtinut aprecierea a 33% din subiectii sondajului, fiind urmat la mare distanta de liberalul C
Proaspat ales presedinte al PSD, Mircea Geoana este deja cel mai apreciat lider de partid, arata un sondaj INSOMAR dat publicitatii ieri.
Geoana a obtinut aprecierea a 33% din subiectii sondajului, fiind urmat la mare distanta de liberalul Calin Popescu Tariceanu, cu 17 procente. La capitolul popularitate, presedintele Traian Basescu si guvernul au scazut simtitor in preferintele electoratului. Este adevarat ca sondajul a fost realizat inainte de aducerea acasa a ziaristilor rapiti in Irak. Popularitatea sefului statului a cazut serios in perioada februarie-mai 2005: de la 65% la 59%. in aceeasi perioada, a scazut si popularitatea Executivului, de la 57% la 43%, arata sondajul INSOMAR.
Cu toate acestea, Alianta D.A. ar castiga cu 48,5% alegerile parlamentare, daca s-ar organiza un tur de scrutin saptamana viitoare, arata sondajul. PSD ar obtine 35,3%, iar PPRM si UDMR 6,3%, respectiv 4,8%.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.