Dinamo a castigat detasat meciul cu varianta dezmembrata a Universitatii Craiova, insa victoria Stelei de la Brasov ii tine pe "caini" pe locul secund pana la finalul meciurilor din ultima etapa. Cu sufletul la gura vor sta mai ales conducatorii din
Dinamo a castigat detasat meciul cu varianta dezmembrata a Universitatii Craiova, insa victoria Stelei de la Brasov ii tine pe "caini" pe locul secund pana la finalul meciurilor din ultima etapa. Cu sufletul la gura vor sta mai ales conducatorii din "Groapa", fiindca fanii dinamovisti par a nu fi prea interesanti de acest final de sezon. Doar 3000 de oameni au venit sambata sa sustina a doua clasata, care peste doua saptamani ar putea sarbatori eventul, semn ca suporterii s-au saturat de lipsa opozitiei adversarilor. Totusi, blatul a fost facut inainte de meci, cand Dinel Staicu a decis sa puna pe liber intreg lotul, lasandu-l pe noul patron, Adrian Mititelu, cu echipa a doua a oltenilor. A fost 5-0 fara discutii, insa fanii olteni au taxat lipsa de angajament: "Stim cine bate / Nu ne intereseaza". La final, Andone a anuntat ca atat el, cat si echipa sunt in silenzio stampa, in semn de protest fata de acuzatiile care li s-au adus "cainilor". Practic, in aceste doua saptamani, in Soseaua Stefan cel Mare va fi liniste deplina si la fotbal, si dupa meci * Rapid a iesit din cursa pentru titlu, ramanand la patru puncte in spatele Stelei, chiar daca a trecut de Farul. Suporterii giulesteni, care i-au cerut public lui Copos sa nu renunte la Razvan Lucescu in aceasta vara, au avut din nou emotii. "Rechinii" au deschis scorul, au trecut pe langa 2-0 la o ocazie monumentala a lui Gurita, insa au cedat in final, nerezistand forcingului rapidist. Giulestiul nu a scapat de emotiile participarii in Cupa UEFA, avand nevoie de un punct in ultima etapa in Regie pentru a-si asigura locul trei, cu conditia ca Steaua sa castige campionatul. Gurile rele sustin ca Siman, finul lui Copos, nu va pune piedici vecinei de cartier, dar Lucescu jr. continua sa creada ca meciurile echipei sale sunt de 1X2 * FC National ramane in coasta Rapidului dupa victoria cu 2-0 de la Galati si spera la locul trei, pentru a ajunge pe ultima suta de metri in Europa * Celelalte meciuri nu au avut implicatii la cele doua extremitati ale clasamentului, fiind de remarcat doar hat-trick-ul lui Gigel Bucur la Bistrita, prin care acesta l-a egalat pe Cl. Niculescu in clasamentul golgeterilor, dar si victoria cu 5-0 a echipei lui Dan Petrescu in fieful lui "Tata Jean". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.