Fernando Alonso s-a impus ieri in Marele Premiu de Formula 1 al Europei, castigand la Nurburgring, insa spaniolul a fost marele norocos al cursei. Raikkonen a dominat autoritar intrecerea, avea aproape 10 secunde avans cu cateva tururi inainte de fin
Fernando Alonso s-a impus ieri in Marele Premiu de Formula 1 al Europei, castigand la Nurburgring, insa spaniolul a fost marele norocos al cursei. Raikkonen a dominat autoritar intrecerea, avea aproape 10 secunde avans cu cateva tururi inainte de final, insa roata din dreapta-fata a inceput sa-i faca probleme. In ultimul tur, roata a cedat, iar finlandezul a iesit in decor! Alonso a profitat si a castigat, in timp ce Heidfeld (la primul sau pole-position) a terminat al doilea, iar Barrichello al treilea. "In puncte" au mai intrat Coulthard (locul 4), M. Schumacher (locul 5), Fisichella (locul 6), Montoya (locul 7) si Trulli (locul 8). In clasamentul general al pilotilor conduce Alonso, cu 59 de puncte, urmat de Raikkonen si Trulli, fiecare cu cate 27 de puncte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.