Senatorul Ioan Talpes i-a transmis, ieri, printr-un comunicat de presa, presedintelui PSD Mircea Geoana, in replica la afirmatia potrivit careia fosti colegi de partid se duc si se predau la Inalta Poarta, ca "toate armele si bagajele" care ii aparti
Senatorul Ioan Talpes i-a transmis, ieri, printr-un comunicat de presa, presedintelui PSD Mircea Geoana, in replica la afirmatia potrivit careia fosti colegi de partid se duc si se predau la Inalta Poarta, ca "toate armele si bagajele" care ii apartin se afla in continuare la el. "Referitor la afirmatiile domnului Geoana, conform carora fosti colegi de-ai dumnealui "se duc si se predau, cu arme si bagaje, la Inalta Poarta a doua zi dupa ce pleaca din partid", doresc sa precizez ca toate armele si bagajele care imi apartin se afla in continuare la mine", afirma Talpes. In ceea ce priveste colegialitatea, Talpes ii cere lui Geoana sa isi aminteasca evolutia relatiilor lor. "Cu atentie sporita. Mai ales pentru faptul ca nimeni nu a fost dispus pana acum la dialog. Totul s-a discutat in culise. De tinut minte", mai spune Talpes. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, la reuniunea Comitetului Executiv National a partidului, ca este "deranjat" de plecarile fostilor colegi care si-au dat demisia din PSD si au intrat in alte partide aflate la guvernare. "Ceea ce nu-mi place este atunci cand colegi de-ai nostri se duc si se predau, cu arme si bagaje, la "Inalta Poarta" a doua zi dupa ce pleaca din partid. Nu e in regula, nu e o chestiune colegiala si acest lucru ma deranjeaza", a precizat Geoana, care a considerat ca plecarile colegilor demisionari reprezinta "un rau necesar". (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.