Ma uit acum la articolul despre "Festivalul Pupaza din tei" din deschiderea paginii si, vazand ca noi, o mana de copii si tineri, am reusit sa ducem la bun sfarsit un proiect de asemenea dimensiuni, cu mii de de participanti si cu premii de mii de do
Ma uit acum la articolul despre "Festivalul Pupaza din tei" din deschiderea paginii si, vazand ca noi, o mana de copii si tineri, am reusit sa ducem la bun sfarsit un proiect de asemenea dimensiuni, cu mii de de participanti si cu premii de mii de dolari, imi dau seama ca putem reusi orice, chiar si o initiativa legislativa, de ce nu. De acum incolo, oricine va veni sa ne rada in fata ca avem planuri mult prea mari si suntem prea mici, avem dovada contrariului.
Cand ne-am hotarat sa organizam acest eveniment atat sponsorii cat si in special, institutiile statului (in afara de Primaria Sectorului 3 si ZIUA), nu si-au dat interesul sa colaboreze. Insa cand au vazut ca ne descurcam si asa prin propriile noastre forte (mergand din scoala in scoala cu tramvaiul pentru a-i anunta pe copii de festival), sponsorii au inceput sa-si dea interesul sa ne ajute.
Dar instiutiile, in special cea de pe strada Gradina Icoanei, au luat o atitudine rigida, nevrand sa recunoasca ca au gresit si sa-si indrepte gresala, implicandu-se si ele.
Am pomenit in special de institutia de pe acea strada, deoarece nu este prima oara cand iau aceasta pozitie fata de proiectele novatoare. Asta toamna, cand am apelat la ei pentru a ne sprijini in proiectul "Cenaclul Pupaza din tei" s-au uitat la noi cu niste ochi de experti, spunand ca "nu sunteti organizati" si ca nu vor sa se implice intr-un proiect-esec. I-am inteles cat de cat atunci, dar acum, dupa ce Cenaclul a fost un succes cu peste patru mii de copii participanti si premiati, ar fi trebuit sa fie mult mai deschisi la colaborare pentru acest festival. Dar de unde. N-au vrut sa auda. Cine stie, poate am dat peste o institutie cu personalitate foarte puternica, ce nu recunoaste asa de usor ca a gresit. Ei bine, poate trebuie dusa la psiholog.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.