Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca va motiva cu 200.000 de euro pe FC Arges la meciul cu Dinamo, care va avea loc pe 11 iunie, in ultima etapa. "Imi pare bine ca Dinamo mai cheltuie niste bani cu Pitestiul in ultima etapa, pentru ca o sa
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca va motiva cu 200.000 de euro pe FC Arges la meciul cu Dinamo, care va avea loc pe 11 iunie, in ultima etapa. "Imi pare bine ca Dinamo mai cheltuie niste bani cu Pitestiul in ultima etapa, pentru ca o sa le ia banii inainte. O sa le dau si eu celor de la FC Arges prima de 200.000 de euro sa incurce Dinamo. Nu o sa-i intereseze de Netoiu, o sa zica: "Ne da Becali 200.000"", a spus Becali. Patronul FC Steaua a mentionat ca "cineva din fotbal" i-a spus sa nu-i motiveze financiar pe pitesteni inaintea meciului cu Rapid. "Mi-a zis: "Nu fi fraier, nu le da banii, pentru ca le spune Dinamo sa joace, le dai banii degeaba". Acum le dau ca sa joace tare cu Dinamo", a spus Becali. Patronul gruparii steliste spune ca nu va da bani adversarelor echipei sale din ultimele doua etape, ci jucatorilor sai. Gigi Becali a precizat ca nu a facut blaturi niciodata. "Nu am nici o emotie. Am un punct avans si numai Dumnezeu poate sa-mi ia acest campionat. Daca om fi asa pacatosi, asta este, nu avem ce face", a subliniat Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.