Mijlocasul Marius Mitu a semnat ieri un contract pentru trei sezoane cu Anderlecht Bruxelles, urmand sa poarte tricoul cu numarul 99, informeaza publicatia belgiana "La Derniere Heure". "Numarul 99 face referire la cel mai bun an, 1999, cand am marca
Mijlocasul Marius Mitu a semnat ieri un contract pentru trei sezoane cu Anderlecht Bruxelles, urmand sa poarte tricoul cu numarul 99, informeaza publicatia belgiana "La Derniere Heure". "Numarul 99 face referire la cel mai bun an, 1999, cand am marcat 11 goluri. Nu am anuntat pe nimeni ca eram aproape de Anderlecht pentru simplul motiv ca acordul definitiv a fost semnat ieri", a spus Mitu, care a fost prezentat oficial la clubul unde au mai evoluat Alin Stoica si Tibor Selymes. Mitu a mentionat, intr-un interviu acordat cotidianului belgian, ca antrenorul Frankie Vercauteren i-a spus ca toti jucatorii au aceeasi sansa in echipa. "Sper sa joc in Liga Campionilor, insa nu va fi usor. Anderlecht nu m-a luat pentru ca sunt frumos, ci pentru ca am dovedit multe lucruri la un club mic", a spus Mitu. Acesta sustine ca nu este singurul vinovat pentru returul slab al lui Lierse. "Dupa primul meci mai prost o sa ma spargeti in doua. Simt ca nu asteptati decat acest lucru. Nu sunt singurul vinovat pentru returul prost al lui Lierse. Jurnalistii spun ca nu am nivel pentru Anderlecht, ca nu stralucesc niciodata in meciurile importante, ca golurile si pasele de gol au fost rodul intamplarii", a precizat Mitu, care a adaugat ca a efectuat deja testele fizice si a fost la spital, unde a facut testele de sange. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.