Relatia lui Tom Cruise si Katie Holmes nu este credibilaMai mult de jumatate dintre americani nu s-au lasat convinsi de manifestarile de afectiune dintre Tom Cruise si Katie Holmes, releva rezultatele unor sondaje realizate de doua reviste americane,
Relatia lui Tom Cruise si Katie Holmes nu este credibilaMai mult de jumatate dintre americani nu s-au lasat convinsi de manifestarile de afectiune dintre Tom Cruise si Katie Holmes, releva rezultatele unor sondaje realizate de doua reviste americane, transmite Mediafax. People si Us Weekly si-au intrebat cititorii daca relatia dintre cei doi actori li se pare reala si intre 62 si 65% dintre acestia au estimat ca nu este. Dupa ce cei doi actori intre care exista o diferenta de varsta de 16 ani si-au anuntat brusc relatia, o mare parte a presei americane s-a aratat suspicioasa. Ambii actori au cate o premiera vara aceasta, ceea ce conduce la ideea ca relatia dintre ei este menita doar sa le aduca publicitate. Tom Cruise, care pana acum era deosebit de secretos cu viata lui personala, a ajuns sa-si proclame dragostea pentru tanara actrita in show-ul lui Oprah Winfrey. Invitat la inceputul acestei saptamani, actorul s-a dus in culise dupa Holmes si a sarutat-o in fata camerelor de filmat. Anterior fusese informat ca Holmes declarase intr-un interviu in urma cu cativa ani ca visul ei este sa se marite cu Tom Cruise. "Nu vreau sa o dezamagesc", a comentat Cruise. Problema este, comenteaza Washington Post, ca "nimeni nu crede sau nimeni nu vrea sa mimeze ca ar crede ca lucrurile stau asa si nu altfel". Editorialistul Ted Casablanca, specialist in mondenitati, declara ca a primit o multime de mesaje de la cititori si aproape nimeni nu crede in aceasta poveste de dragoste. Miercuri, prestigiosul New York Times isi arata de asemenea scepticismul, explicand ca "in ciuda transformarilor care au bulversat Hollywoodul in ultimii ani, un lucru a ramas neschimbat: dragostea plasata strategic". Ziarul observa ca, la trei saptamani de la publicarea primelor fotografii impreuna ale celor doi actori, Cruise si Holmes au reusit marea performanta de a aparea pe coperta a trei reviste de mare tiraj: People, Star si Us Weekly. Agentul lui Tom Cruise nu a putut fi contactat pentru a comenta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.