Cercetatorii au hotarat ce inseamna mai precis a intarzia: sa vii la o intalnire cu 10 minute si 17 secunde mai tarziu decat ora stabilita, transmite site-ul Ananova. Acesta este intervalul dupa care, in general, oamenii simt ca este necesar sa anunt
Cercetatorii au hotarat ce inseamna mai precis a intarzia: sa vii la o intalnire cu 10 minute si 17 secunde mai tarziu decat ora stabilita, transmite site-ul Ananova. Acesta este intervalul dupa care, in general, oamenii simt ca este necesar sa anunte telefonic persoana cu care se intalnesc ca intarzie. Totusi, 10 la suta dintre participantii la studiu nu gasesc necesar sa sune pentru a anunta ca intarzie nici daca depasesc cu 30 de minute ora stabilita.
In zece minute si 17 secunde, in Anglia si Tara Galilor se nasc 12 copii, au loc opt accidente de circulatie, 3.804 persoane se imbarca intr-un avion si 590 de milioane de e-mailuri sunt trimise in toata lumea.
Peste 80 la suta dintre persoanele cu varste in jur de 50 de ani sustin ca nu intarzie niciodata, iar aproape 70 la suta dintre femeile tinere considera "acceptabile, daca nu chiar recomandate" intarzierile la prima intalnire, pentru ca par "mai putin disperate".
Barbatii si femeile sunt de acord in cel putin o privinta: nu le-ar pasa daca ar intarzia la aniversarea soacrei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.