Corneliu Iacobov si Toader Gaurean urmau sa fie pusi in libertate incepand cu ora 0,00 a zilei de astazi, in urma deciziei magistratilor Curtii de Apel Bucuresti de a confirma decizia instantei anterioare, care a respins cererea procurorilor Minister
Corneliu Iacobov si Toader Gaurean urmau sa fie pusi in libertate incepand cu ora 0,00 a zilei de astazi, in urma deciziei magistratilor Curtii de Apel Bucuresti de a confirma decizia instantei anterioare, care a respins cererea procurorilor Ministerului Public privind prelungirea mandatului de arestare emis pe numele lor in dosarul Rafo.
Corneliu Iacobov a declarat, ieri, in fata instantei CAB care a judecat contestatia Parchetului impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti de a-i elibera, ca stia despre arestarea sa cu trei zile inainte ca aceasta sa aiba loc si ca probele administrate in dosar "au avut la baza doar niste sesizari", acuzand, totodata, procurorii instantei supreme ca nu vor sa afle adevarul in dosarul Rafo.
La randul sau, Toader Gaurean si-a sustinut nevinovatia, cerand instantei sa dispuna cercetarea sa in stare de libertate in acest dosar.
Amintim ca Iacobov si Gaurean sunt acuzati ca ar fi prejudiciat Rafo Onesti cu aproape 700 de miliarde de lei, dupa ce acestia au incheiat cu o firma din Campina, Metal EuroEst, un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un pachet de actiuni la o societate din Slatina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.