Actrita Gwyneth Paltrow a fost aleasa pentru a fi noua imagine a producatorului american de cosmetice Estee Lauder, anunta site-ul Ananova. O campanie de publicitate pentru parfumul Pleasures, in care va aparea actrita in varsta de 32 de ani, va ince
Actrita Gwyneth Paltrow a fost aleasa pentru a fi noua imagine a producatorului american de cosmetice Estee Lauder, anunta site-ul Ananova. O campanie de publicitate pentru parfumul Pleasures, in care va aparea actrita in varsta de 32 de ani, va incepe in toamna acestui an.
"Cu ani in urma, se considera ca o actrita nu trebuie sa-si lege imaginea de un produs, dar azi acest lucru face parte din statutul de celebritate", a declarat Paltrow.
"Aceasta activitate imi permite sa petrec timp cu fiica mea, adica exact ceea ce imi doresc pana cand mi se vor oferi niste roluri fantastice si ma vor determina sa ma razgandesc", a adaugat Paltrow.
Actrita, detinatoare a unui Oscar pentru rolul din "Shakespeare in Love", este casatorita cu solistul trupei britanice Coldplay, Chris Martin, si are o fetita de un an numita Apple.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.