Dumitru Dumitriu a declarat ca Steaua are jucatori superiori fata de FC Brasov si "Poli" Timisoara, adversare in ultimele doua etape ale campionatului, si ca este convins ca echipa sa va castiga cele doua meciuri, asigurandu-si astfel titlul. "La Bra
Dumitru Dumitriu a declarat ca Steaua are jucatori superiori fata de FC Brasov si "Poli" Timisoara, adversare in ultimele doua etape ale campionatului, si ca este convins ca echipa sa va castiga cele doua meciuri, asigurandu-si astfel titlul. "La Brasov ne asteapta un meci delicat si dificil, cu o echipa cazuta nemeritat in Divizia B. Are un lot bun, dar uneori n-ai nici sansa. Nu spun acest lucru ca sa ne primeasca cu placere, ci pentru ca acesta este adevarul. Meciul de la Brasov este greu, pentru ca era mult mai simplu daca aveam sansa unui egal, asa trebuie sa jucam la victorie. Avem jucatori valorosi, superiori celor de la Brasov si Timisoara si sunt convins ca vom castiga, bineinteles pe teren, ca si pana acum", a spus Dumitriu. Intrebat cum comenteaza informatiile potrivit carora directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, ar fi oferit bani brasovenilor pentru o victorie in meciul cu Steaua, Dumitriu a spus: "Pe ce post joaca Borcea? Eu vorbesc doar despre fotbal, altele sunt subiecte care nu ma intereseaza si ma depasesc". Altfel, Dumitriu se va baza in meciul de astazi si pe Radoi, refacut dupa o accidentare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.