Nemultumiti de faptul ca nu li s-au achitat restantele salariale, fotbalistii lui Apulum ameninta cu neprezentarea la meciul cu FC Arges. Ei au protestat ieri, timp de aproape o ora, in fata Primariei municipiului Alba-Iulia, informeaza Rompres. Inso
Nemultumiti de faptul ca nu li s-au achitat restantele salariale, fotbalistii lui Apulum ameninta cu neprezentarea la meciul cu FC Arges. Ei au protestat ieri, timp de aproape o ora, in fata Primariei municipiului Alba-Iulia, informeaza Rompres. Insotiti de antrenorii Alin Artimon (foto stanga) si Marcel Rusu, jucatorii lui Apulum au vrut sa le reaminteasca astfel atat celor din conducerea clubului, cat si reprezentantilor autoritatilor locale, de faptul ca nu si-au onorat promisiunea de a achita restantele avute fata de jucatori. Miroslav Giuchici a declarat ca, in urma cu aproape o luna, li s-a promis ca indiferent de rezultatul meciului cu Gloria Bistrita li se vor lichida toate restantele financiare. "Nu s-a intamplat nimic insa. Am venit aici sa le aducem aminte ca au facut niste promisiuni in privinta restantelor salariale", a declarat Giuchici. Fotbalistii nu au avut cu cine sa vorbeasca, primarul Mircea Hava nefiind de gasit. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.