Cea mai mare miza din istoria Loteriei va fi pusa in joc in aceasta duminica, la jocul 6/49, respectiv 4,5 milioane de euro. Suma, reprezentand premiul la categoria 1, constituie record absolut in istoria de 100 de ani a Loteriei Nationale. La catego
Cea mai mare miza din istoria Loteriei va fi pusa in joc in aceasta duminica, la jocul 6/49, respectiv 4,5 milioane de euro. Suma, reprezentand premiul la categoria 1, constituie record absolut in istoria de 100 de ani a Loteriei Nationale. La categoria a 2-a, cel mai mic premiu va fi o Dacia Solenza. Cele 4,5 milioane de euro s-au acumulat pe parcursul a noua saptamani in care nici un jucator nu a ghicit combinatia de sase numere norocoase. Pentru saptamana aceasta, organizatorii mizeaza pe cel putin doua milioane de variante, sumele acumulate din vanzarea biletelor urmand sa fie impartite astfel: 50% la categoria 1, 20% la categoria a 2-a si 30% la categoria a 3-a, cu patru numere corecte din sase. Fiind "luna tragerilor speciale", pretul variantei simple este mai scump cu 25%, insa din iunie va reveni la valoarea de 40.000 de lei. Organizatorii spun ca, in cazul in care marele pot va fi adjudecat duminica de o singura persoana, se va inregistra un record dublu: cel mai mare premiu pus in joc vreodata de Loteria Nationala si cel mai mare premiu castigat vreodata de un roman la 6/49. Extragerea de duminica va fi difuzata de postul national de televiziune incepand cu ora 19.50. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.