Un ring pentru tranzactii cu cereale va fi deschis la jumatatea lunii iunie la Bursa Romana de Marfuri, conform declaratiilor lui Constantin Bostina, presedintele Adunarii Generale a Actionarilor BRM, citat de Rompres. "Am hotarat ca la jumatatea lun
Un ring pentru tranzactii cu cereale va fi deschis la jumatatea lunii iunie la Bursa Romana de Marfuri, conform declaratiilor lui Constantin Bostina, presedintele Adunarii Generale a Actionarilor BRM, citat de Rompres. "Am hotarat ca la jumatatea lunii iunie a acestui an sa incepem simularea pe ringul de cereale, chiar daca nu vor exista tranzactii semnificative, aceasta pentru a putea demara si acest gen de activitate la BRM", a spus Bostina. El a explicat ca bursa dispune de instrumentele necesare si de toate facilitatile pentru o buna functionare a unui ring al cerealelor. "Avem toata logistica si reglementarile legale necesare pentru un asemenea ring si, ceea ce este cel mai important, de aceasta data, avem tot sprijinul Ministerului Agriculturii, care este alaturi de noi pentru a demara aceasta actiune", a explicat presedintele BRM. In prezent, BRM se afla in tatonari pentru atragerea marilor producatori de cereale din regiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.