Fostii jucatori ai Universitatii Craiova, Mihaita Plesan si Cosmin Moti, s-au antrenat ieri alaturi de componentii lui Dinamo, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "Plesan si Moti au primit acceptul lui Ioan Andone de a
Fostii jucatori ai Universitatii Craiova, Mihaita Plesan si Cosmin Moti, s-au antrenat ieri alaturi de componentii lui Dinamo, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. "Plesan si Moti au primit acceptul lui Ioan Andone de a se antrena cu Dinamo. Cei doi internationali romani, convocati in aceasta saptamana pentru partidele amicale cu Republica Moldova, s-au pregatit, joi dupa-amiaza, alaturi de "caini" pentru a ramane in forma inaintea apropiatelor meciuri ale echipei nationale, cu Olanda si Armenia", se mentioneaza in materialul publicat pe site-ul clubului, dar in care nu se precizeaza daca cei doi au semnat contracte cu Dinamo. Universitatea Craiova a renuntat la cei doi jucatori, patronul Dinel Staicu anuntand, in urma cu o saptamana, ca toti fotbalistii din lot sunt considerati transferabili. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.