Viorel Moldovan a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va ramane la "Poli" Timisoara, cu care urmeaza sa semneze un nou contract pe unul sau doua sezoane. "Nu a fost usor sa iau o decizie referitoare la situatia mea. In cele din urma
Viorel Moldovan a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va ramane la "Poli" Timisoara, cu care urmeaza sa semneze un nou contract pe unul sau doua sezoane. "Nu a fost usor sa iau o decizie referitoare la situatia mea. In cele din urma, am decis sa raman la Timisoara, impreuna cu Oli, sa particip si eu la acest proiect ambitios pe care l-am stabilit cu conducerea clubului, de a construi o echipa competitiva, care sa se bata pentru titlul de campioana din sezonul urmator", a spus Moldovan. Fotbalistul a mentionat ca va semna noul contract in zilele urmatoare. "Imi voi aduce si familia in Romania, la Bucuresti, fiindca acolo am casa, acolo vor continua si copiii scoala in limba franceza. De problema banilor pe care mai trebuie sa ii primesc de la fostul meu club, Servette Geneva, se ocupa avocatii mei", a precizat Moldovan, care a adaugat ca nu ar fi putut pleca la Steaua, Dinamo sau Rapid deoarece s-a atasat prea mult de suporterii din Timisoara. "Nu sunt un mercenar! Puteam sa plec, dar am preferat sa raman alaturi de Oli si de Timisoara", a adaugat Moldovan. Acesta a afirmat ca a primit oferte de la cluburi din strainatate, dar le-a refuzat. "Nu ma intereseaza sa obtin cetatenia elvetiana sau pe cea franceza. Dupa zece ani de strainatate, am simtit nevoia sa ma intorc acasa. Sper ca la sfarsitul sezonului 2005-2006 sa ne bucuram cu totii aici, la Timisoara. Un titlu cu Timisoara face cat zece titluri cu Steaua, Dinamo sau Rapid", a spus Moldovan, care si-a exprimat dorinta ca si alti jucatori care activeaza sau au activat in strainatate si in prezent au momente mai putin bune sa aiba curajul sa se intoarca in Romania. "Ei pot fi exemple pentru jucatorii de aici. Unii poate nu au curajul de a se intoarce in fotbalul romanesc... Ma gandesc, de exemplu, la Adrian Ilie, care a declarat ca nu vrea sa mai joace in Romania, dar eu cred ca noi apartinem acestui fotbal", a declarat fotbalistul, care a precizat ca ar vrea sa fie un "Che Guevara al fotbalului romanesc". "Insa e destul de dificil. Incercam ca noi, la Timisoara, sa fim curati, sa fim cinstiti", a adaugat Moldovan. "Vrem sa construim o echipa puternica, un club ambitios, mi s-au dat garantiile necesare ca se va putea realiza acest lucru. Cu unele transferuri importante in vara s-ar putea realiza mult mai mult", a afirmat Moldovan, care crede ca sunt multi jucatori de la Dinamo, Steaua si Rapid, care isi doresc sa fie transferati la Timisoara. Referitor la discutiile in jurul meciului cu Steaua, Moldovan a spus: "Eu de multa vreme n-am mai vazut atata prostie ca acum. Bani din stanga, bani din dreapta. Daca Steaua e mai buna decat noi, sa ne bata, iar eu voi merge la finalul meciului si le voi strange mana si ii voi felicita". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.